Cautare

7638 de rezultate pentru "accidente rutiere 11 11 2009 in craiova" (3.80 secunde)
Cursa regulata Craiova - Bucuresti, inaugurata de Tarom în urma cu peste trei luni, zace în moarte clinica.
Ca urmare a planului de investitii de mediu asumat fata de institutiile europene, termocentralele din Turceni, Rovinari si Craiova trebuie sa investeasca împreuna aproape 1,7 miliarde de euro.
Restul va ramâne în proprietatea statului, care va înfiinta o noua societate în acest scop. Reprezentantii Ford si cei ai Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului s-au întâlnit în fiecare zi din aceasta saptamâna, pentru a finaliza negocierile privind achizitionarea pachetului majoritar de actiuni pe care statul le detine la Automobile Craiova.
Fabrica de la Craiova va produce modelul Matiz pâna când se vor aseza lucrurile cu Ford.
Comisia Europeana a decis ca Automobile Craiova trebuie sa returneze statului 27 de milioane de euro, bani pe care i-ar fi primit ca ajutor ilegal de stat în cadrul privatizarii cu americanii de la Ford.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Suedezii de la SAAB, cea mai mare companie ceha de profil si câteva firme autohtone sunt interesate de preluarea Avioane Craiova.
Guvernul ia în calcul construirea unui parc industrial la Craiova, pentru a sustine investitiile furnizorilor Ford.
Mai multe firme de asigurari au dat in judecata Primaria Craiova si solicita plata de daune pentru masinile clientilor asigurati Casco care si le-au distrus in gropile nesemnalizate de pe drumurile de care raspunde municipalitatea.
Producatorul auto instalat in Banie a demarat ieri productia de serie a motorului EcoBoost de 1.0 litru in trei cilindri. Din cei 500 de noi muncitori care vor fi angajati in iunie la Ford, 100 vor lucra la Fabrica de motoare.
Energia Rovinari - SCM-U Craiova 79-76 Sala Sporturilor Targu Jiu, spectatori:
De acest nume se leaga amintiri foarte placute, in special de Craiova Maxima, numerosul public alb-albastru amintindu-si cu nostalgie si mai ales cu zambetul pe buze de "incursiunile" ... Craiova Maxima a devenit legenda, marele om de radio a "apus", dar lumea nu l-a uitat.
Procurorii Serviciului Teritorial Craiova al DIICOT au dispus ieri-seara trimiterea in judecata a 11 persoane, intr-un amplu dosar privind fraude cu carti de credit clonate.
Criza financiara a facut ca tot mai putine persoane sa fie interesate de achizitionarea unei masini noi, asa incat numarul inmatricularilor noi de vehicule rutiere pentru transportul pasagerilor a scazut, in semestrul I din 2009, cu 17,4% fata de perioada similara a anului trecut, iar cel al inmatricularilor noi de vehicule pentru transportul marfurilor cu 48%.
Prin lansarea portalului de vanzari online www.astraonline.ro de miercuri, 2 decembrie 2009, Astra Asigurari devine prima companie care pune la dispozitia clientilor sai 5 (cinci) dintre cele mai solicitate si necesare produse de asigurare.
In plus, ele sunt obligatorii pentru posesorii de autoturisme. ... In plus, de anul viitor, companiile de asigurari isi vor stabili singure tarifele pe care le vor practica.
Acest lucru este evidentiat in incasarile catre bugetul consolidat al statului, dar reiese si din intensificarea activitatilor de import si export a companiilor doljene.
Cuza si Calea Bucuresti, restrictie care ar urma sa intre in vigoare cel mai probabil miercuri seara, 27 iunie, sau joi dimineata, 28 iunie, si va dura pana la finalizarea lucrarilor, deci probabil un an, plus sau minus cateva luni.
Conducerea financiara a Ford le-a explicat studentilor ce avantaje au sa faca practica la fabrica de la Craiova in aceasta vara. ... Directorul financiar al Ford a precizat ca productia B-Max incepe in mai putin de trei saptamani.
41 de romani au decedat in Italia anul trecut Maroc, Romania si Albania sunt statele din care provin cei mai multi cetateni victime ale accidentelor de munca, totalizand 40% din totalul denunturilor si 47% din totalul cazurilor mortale.
google-analytics.com